Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2015

pinjaman PTPTN

Imej
Semalam tiba-tiba aku tergerak hati nak melihat tunggakan PTPTN aku Ngeee Aku bukanlah pembayar tegar Klu aku bayar ikut jadual mungkin loan tu dah habis Tapi aku bayar main2 dan tidak berkala  Sudahnya aku rasa amount terkini aku sama je silap silap lebih banyak kot 
Google sana sini  Aku find out  PTPTN dah buka cawangan kat Shah Alam ... Laaaaa tak tahu pun  Aku terbaca yang peminj boleh keluarkan simpanan KWSP akaun 2 utk langsaikan hutang dan diskaun 20% diberikan  Wow 
Bagi yg tak tahu....   cawangan PTPTN kat shah alam ni  adalah dlm bangunan MRCB sebelah plaza alam sentral 

So pagi Khamis aku ke sana  Aku berurusan dan membuat pertanyaan  Sayangnya pengeluaran KWSP hanya dibuka untuk surat tawaran pembiyaan selepas 2000 So aku tak layak  Sudahnya buat pertukaran hujra je  Ok la dr takde kan :) 

Saje ...

Wow. Dah lama tak masuk sini ....Berabuk dah blog ni ngeee  Ala bukan ada orang nak baca pun ...  Huhu nway orang tahu ke blog ni wujud ke tak?  Tak kisah pun ....  Aku berharap aku dapat menulis blog ni everynight just to share anything yg aku fikirkan  Harap harap kali tak ke laut ...  Aku kena ambilmood untuk menulis ni  Kalau tak semua plan aku tak menjadi  Ok tp skrg mata dah nak titun