Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2013

SME calls

Imej
As Salam....
Sekadar perkongsian ...
Subhanallah mungkin berkat mendengar alunan zikir dan selawat
Saya tergerak hati untuk "google" tentang panggilan sms semalam

Sebenarnya semalam saya dapat panggilan, my staff kata call dari "SME" , myself pun macam pelik hurm napa plak ni? rasanya takde berurusan dengan SME

Suara dihujung talian pun memakulumkan bahawasanya, syarikat saya telah terpilih untuk mendengar taklimat pembiayaan perniagaan, dalam hati hurm baru plan nak mohon dah panggil saya pun setuju untuk datang. Walaupun dalam hati tertanya-tanya, camne pulak boleh terpilih ni sedangkan aku tak mohon apa apa pun. Dia meminta nom hp untuk di SMS kan alamat pejabatnya.

selang beberapa minit saya pun menerima SMS di bawah, 


timbul persoalan , Hurm napa pulak dia suruh bawa buku cek & cop syarikat??? ni nak bagi bantuan pembiayaan ke nak minta kat kita ... ok ok try to think positif. 

Pagi ni sambil membuat kerja selepas sahur, saya teringat fasal SMS semalam , so saya …